Over Flevomand

De Flevomand is een mand vol heerlijke producten, gezond, lang houdbaar en afkomstig van lokale bedrijven. Van appelsap tot originele broeder, van koffie tot jam: allemaal streekproducten vol smaak en een feestje om cadeau te doen. Met de Flevomand proef je de smaak van duurzaam Flevoland!

De Flevomand is een mooi geschenk voor bijvoorbeeld de feestdagen, verjaardagen, jubilea, maar ook erg geschikt als kerstpakket. Doordat alle producten lang houdbaar zijn, kunt u de Flevomand gemakkelijk wat langer van tevoren aanschaffen.

Met de aanschaf van een Flevomand promoot u de het Flevoandse streekproduct én ondersteunt u lokale ondernemers. Bovendien is het beter voor het milieu: de producten komen allemaal uit de omgeving en hebben dus weinig reistijd!

De Flevomand is verkrijgbaar in tien standaarduitvoeringen, maar kan ook naar wens samengesteld worden.

Zelf een mand samenstellen

Flevomand biedt u de kans om zelf een mand samen te stellen met de gewenste producten die u zelf wilt of voor een anders! Download de bestellijst via de onderstaande knop en vul de gewenste producten in. Dan zorgen wij dat deze zo spoedig mogelijk voor u klaar staat!

Of kom langs om hem zelf samen te stellen en meerdere mogelijkheden!
De Flevomand is te verpakken in iedere kleur of kleuren, mocht u de mand bestellen als geschenkcadeau voor uw medewerkers, kunnen wij de huisstijl kleuren verwerken zodat deze aansluit bij uw bedrijf/onderneming!

De mand kunt u bij ons ophalen op het adres: De trompet 18c in Enkhuizen
Bezorgkosten in overleg.

Elke mand heeft een uniek versheidscertificaat.

De producten zijn ook te verpakken in dozen i.p.v. manden of beide.

De mand is te bestellen lage en hoge aantallen!